Импрессумм

Издавач

Подравка д.д., Корпоративен маркетинг и комуникации Анте Старчевиќ 32, 48 000 Копривница, Хрватска

Тел. +385 48 651 202
Факс +385 48 622 518
Email podravka@podravka.hr

Канцеларија во Загреб

Подравка д.д., Сити Плаза 6, Славонска авенија 6, зграда Б2 / 6 кат 48 000 Копривница, Хрватска

Тел. +385 1 4891 910
Факс +385 75 802 496
Email podravka@podravka.hr

Дизајн, планирање и изработка на веб страница

Ентервел д.о.о., Мандаличина улца 16, 10000, Загреб

Тел. +385 91 603 8205
Web https://enterwell.net
Email info@enterwell.net

Концепт, копирајтинг и идеја

Изоне д.о.о., Приморска 28, 10000, Загреб

Web https://izone.agency
Email izone@izone.hrЈа почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки