Повеќе време и уште повеќе ФАНТастични награди! Како?

Купи производи Фант или Вегета Фант во вредност од најмалку 140 денари и зачувај ја фискалната сметка.
Пополни го формуларот за пријава со број на фискална сметка и ти имаш шанса да освоиш некоја од вредните награди.

Наградната игра е завршена.
Честитки до добитниците!

Фритеза PHILIPS HD 9270/90 Драган Јованоски-Тетово
Правосмукалка-робот XIAOMI MI ROBOT VACCUM-MOP P BLACK Орхан Адеми- Скопје
Правосмукалка BOSCH BCS 611 P4A Раим Салоски – Струга
Електричен тротинет MS ENERGY NEUTRON n1 Марија Љотева-Морган
iPhone 13 Џунај Салкоски- Струга
100.000 денари Мартин Јованоски- Тетово

За повеќе детали околу наградната игра, погледнете ги Правилата на наградната игра

Фант има рецепти за секого!

НИВО 1

НИВО 2

НИВО 3

Искуството е во малите нешта

Фант мешавините за подготовка на јадења ќе ја нагласат вашата кулинарска уметност со богатство на вкусови и во голема мера ја намалуваат должината на подготовката на оброкот.

ВРЕМЕТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ